Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » FOTO: Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur a fost modernizat în totalitate. Când va fi deschis publicului

FOTO: Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur a fost modernizat în totalitate. Când va fi deschis publicului

Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur va fi redeschis în cursul lunii aprilie, a declarat, în cadrul unei intervenții live pe reţeaua de socializare Facebook, primarul Clujului, Emil Boc. Luni au fost date publicității primele imagini cu obiectivul modernizat.

“Acum, toate sălile cinematografului au fost modernizate. După obținerea avizului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(luna aprilie), cinematograful va fi dat în folosință și va deveni un adevărat centru de cartier pentru activități culturale, educative și de petrecere a timpului liber. De asemenea, acum se amenajează spațiul de parcare limitrof cinematografului și se amenajează spațiul verde aferent inclusiv prin plantarea de tei cu balot”, a scris edilul Clujului, pe rețeaua de socializare.

FOTO: Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur a fost modernizat în totalitate. Când va fi deschis publicului Reviewed by on . Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur va fi redeschis în cursul lunii aprilie, a declarat, în cadrul unei intervenții live pe reţeaua de socializare Faceb Cinematograful Dacia din cartierul Mănăștur va fi redeschis în cursul lunii aprilie, a declarat, în cadrul unei intervenții live pe reţeaua de socializare Faceb Rating:
scroll to top