Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » FOTO: Cluj-Napoca va avea o nouă sală polivalentă, alături de cea mai modernă bază sportivă din ţară!

FOTO: Cluj-Napoca va avea o nouă sală polivalentă, alături de cea mai modernă bază sportivă din ţară!

Cea mai modernă bază sportivă din ţară se amenajează în cartierul clujean Gheorgheni.

Pe o suprafaţă de 9 hectare, pe locul fostului poligon auto, Compania Naţională de Investiţii va amenajaterenuri de sport, zone de promenadă dar şi o sală polivalentă în care vor putea fi organizate inclusiv competiţii internaţionale.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru, a precizat că investiţia în valoare de 4,5 milioane de euro va fi terminată până la sfârşitul lunii august.

“Lucrările sunt în plină desfăşurare, undeva în luna august vor fi finalizate în integralitate. Baza va avea o infrastructură pentru mai multe tipuri de sport: volei, baschet, tenis, fotbal, escaladări, parc de aventură. Va fi probabil cea mai modernă bază sportivă din ţară noastră. Se va construi şi o sală polivalentă care va permite sporturi de echipe şi care va fi una dintre cele mai moderne din Europa. În polivalentă vor avea loc competiţii de tenis de masă, de popice şi tot ceea ce se cadrează pentru sporturi în săli închise” a declarat Gheorghe Şurubaru, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca pentru radiocluj.

FOTO: Cluj-Napoca va avea o nouă sală polivalentă, alături de cea mai modernă bază sportivă din ţară! Reviewed by on . Cea mai modernă bază sportivă din ţară se amenajează în cartierul clujean Gheorgheni. Pe o suprafaţă de 9 hectare, pe locul fostului poligon auto, Compania Naţi Cea mai modernă bază sportivă din ţară se amenajează în cartierul clujean Gheorgheni. Pe o suprafaţă de 9 hectare, pe locul fostului poligon auto, Compania Naţi Rating:
scroll to top