Thursday , 15 November 2018

Home » Evenimente » FOTO: Gafa lui Snoop Dogg a umplut Bogata de vizitatori. Jazz in the Park ediție specială în județul Mureș.

FOTO: Gafa lui Snoop Dogg a umplut Bogata de vizitatori. Jazz in the Park ediție specială în județul Mureș.

După ce rapperul Snoop Dogg a confundat pe rețelele de socializare comuna Bogata din județul Mureș cu Bogota columbiană, localitatea mureșeană a devenit celebră în presa românească și internațională. În acest context, organizatorii festivalul Jazz in the Park, de două ori finalist la European Festival Awards, au organizat o ediție specială în 3 aprilie la Bogata, județul Mureș.

Fenomenul Bogata

Bogata este o comună cu 2.000 de locuitori, devenită celebră după ce rapperul american Snoop Dogg și-a dat din greșeală check-in pe Facebook în județul Mureș, în timp ce încerca să dea check-in în capitala Columbiei, Bogota. Românii s-au entuziasmat repede pe internet, au creat grupuri și evenimente pe Facebook în care îi cer artistului să vină în Bogata, ba chiar au creat și un site pentru micuța localitate mureșeană:www.visitbogata.com.

Valul viral a ajuns în toată presa din România și în publicații importante din străinătate și s-a întors repede la Snoop, care a publicat zilele trecute o nouă postare pe Facebook. El a declarat că ia în considerare să vină în România și le-a recomandat urmăritorilor săi să viziteze Bogata.

Mii de tineri au luat drumul Bogăţii de Mureş, comună cu 2.000 de locuitori, duminică la prânz, sub privirile mirate ale localnicilor: „Nu am mai văzut atâta lume pe aici de când îs. Nu înţeleg, de ce bagă atâta lume?”, se întreabă nedumerit Gheroghe Răchită, pensionar, locuitor din ’58 al Bogăţii, aflat la poartă alături de soţia sa. „Tare mi-i că alegerea locului din comună nu a fost cea mai fericită. La câtă lume văd nu ştiu dacă o să încapă”, arată Ioan Stuparu, pensionar şi el, care priveşte peste gard mulţimea deplasându-se spre centrul localităţii. Destoinici şi comunicativi, oamenii te invită la discuţii, sau îţi arată “bijuteriile” din gospodărie, care îmbracă uneori forma unui trabant.

 

FOTO: Gafa lui Snoop Dogg a umplut Bogata de vizitatori. Jazz in the Park ediție specială în județul Mureș. Reviewed by on . După ce rapperul Snoop Dogg a confundat pe rețelele de socializare comuna Bogata din județul Mureș cu Bogota columbiană, localitatea mureșeană a devenit celebră După ce rapperul Snoop Dogg a confundat pe rețelele de socializare comuna Bogata din județul Mureș cu Bogota columbiană, localitatea mureșeană a devenit celebră Rating:
scroll to top