Thursday , 15 November 2018

Home » Internaţional » FOTO: Idei de vacanţă. Top 10 cele mai frumoase destinaţii turistice recomandate în 2016

FOTO: Idei de vacanţă. Top 10 cele mai frumoase destinaţii turistice recomandate în 2016

O metropolă din Europa este pe primul loc în topul preferințelor turiștilor de pe tot mapamondul în 2016, detronând astfel oraşul Marrakech din Maroc, care a fost plasat anul trecut pe primul loc în clasamentul celor mai bune destinaţii de vacanţă.  

Premiile Travelers’ Choice Awards recunosc destinațiile de vacanțe și călătorii cele mai iubite din lume, fiind alcătuite pe baza feedback-ului turiștilor și a rezervărilor membrilor tripadvisor.com, scrie consilierturism.ro.

Astfel, conform destinațiilor alese de utilizatorii Tripadvisor, cosmopolita Londra ocupă în anul 2016 poziția fruntașă în top, urcând cinci poziții față de anul trecut. În schimb, destinația lider din 2015, oraşul Marrakech din Maroc, a coborât pe locul trei, în timp ce locul al doilea a fost atribuit orașului Istanbul din Turcia.

În pofida atentatelor din noeimbrie 2015, Parisul a urcat cinci poziții în clasament, fiind urmat de Siem Reap (Cambodgia).

Top 10 destinații alese de utilizatorii Tripadvisor, ediția 2016: 

1. Londra, Regatul Unit al Marii Britanii big_ben_londra

2. Istanbul, Turcia

aae
3. Marrakech, Maroc

05
4. Paris, Franța

jXMx4mQz6MsnhP1FSKp2TJMt
5. Siem Reap, Cambodgia

Ancient Khmer architecture. Panorama view of Angkor Wat temple at sunset. Siem Reap, Cambodia

6. Praga, Republica Cehă

Panorama-din-Praga
7. Roma, Italia

img_2691
8. Hanoi, Vietnam

hanoi-nightlife
9. New York, SUA

new-york-overview-1400x788-1
10. Ubud, Indonesia

Terrace-rice-fields-In-Ubud-Bali-Indonesia

 

FOTO: Idei de vacanţă. Top 10 cele mai frumoase destinaţii turistice recomandate în 2016 Reviewed by on . O metropolă din Europa este pe primul loc în topul preferințelor turiștilor de pe tot mapamondul în 2016, detronând astfel oraşul Marrakech din Maroc, care a fo O metropolă din Europa este pe primul loc în topul preferințelor turiștilor de pe tot mapamondul în 2016, detronând astfel oraşul Marrakech din Maroc, care a fo Rating:
scroll to top