Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » FOTO: Peste 4000 de participanţi la Maratonul Internaţional de la Cluj. Vezi câştigătorii

FOTO: Peste 4000 de participanţi la Maratonul Internaţional de la Cluj. Vezi câştigătorii

Peste 4.000 de persoane, adulţi, dar şi copii, au concurat sâmbătă – copiii şi duminică – adulţii la Maratonul Internaţional de la Cluj. Concurentul Kenian Henry Kemboi şi Nagy Tamas din Ungaria, câstigătorul argintului de anul trecut, ocupă primele două locuri la Maratonul Internaţional Arobs 2016.

kemboi

Henry Kemboi cu un timp de 2 ore 24 de minute şi 20 de secunde este şi câştigătorul probei de semimaraton de anul trecut de la Cluj.

Tot unul dintre sportivii din Kenia, David Kiprono Metto a câştigat şi proba de semimataron cu timpul de 1 oră şi 5 minute, depăşindu-şi, astfel, cu 2 minute, recordul personal. El a adunat până acum aproximativ 32.000 de dolari din premii, de-a lungul carierei de alergator.

Printre câştigători se numără şi Nicolae Bălan, campion la proba de 10 km.

Şi Radio Cluj a participat la două dintre probele evenimentului: Maraton- Dan Iyvoreanu, aflat pentru prima oară la această probă în cadrul Maratonului Internaţional Arobs şi la Crosul BT-Alina Nechita care a reuşit să termine cursa între primii 300 din peste 1500 de concurenţi.

La cea de-a VI-a ediţie a Maratonului Internaţional AROBS au existat şi câteva premiere.

Anul acesta, pentru prima oară s-a introdus cursa de 10 km, nu s-a mai practicat traseul oglinda şi s-au preferat starturi unul după altul, astfel încât traseul sa fie plin, pe tot parcursul competiţiilor. (Mentioneaza: RadioCluj)

 

FOTO: Peste 4000 de participanţi la Maratonul Internaţional de la Cluj. Vezi câştigătorii Reviewed by on . Peste 4.000 de persoane, adulţi, dar şi copii, au concurat sâmbătă - copiii şi duminică - adulţii la Maratonul Internaţional de la Cluj. Concurentul Kenian Henr Peste 4.000 de persoane, adulţi, dar şi copii, au concurat sâmbătă - copiii şi duminică - adulţii la Maratonul Internaţional de la Cluj. Concurentul Kenian Henr Rating:
scroll to top