Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » FOTO: Primăria a inaugurat prima bandă destinată transportului public din Cluj-Napoca.

FOTO: Primăria a inaugurat prima bandă destinată transportului public din Cluj-Napoca.

July 20, 2016 8:05 am by: A+ / A-
Primăria Cluj-Napoca  a inaugurat prima bandă destinată transportului public din oraș, având o lungime de aproape 300 de metri.

Proiectul-pilot a fost aprobat în Comisia de circulație a Municipiului și face parte din strategia de încurajare și prioritizare a transportului în comun în oraș. Astfel, pe latura estică a Pieței Ștefan Cel Mare, pe o lungime de aproximativ 300m, banda 1 de circulație este dedicată autobuzelor și troleibuzelor. Prin urmare, ceilalți șoferi au la dispoziție celelalte 3 benzi: una pentru virajul la dreapta pe Calea Dorobanților și 2 benzi pentru înainte, spre Bd. 21 Decembrie.

”Scopul modificării reglementărilor de circulație este prioritizarea transportului în comun și efectuarea virajului la dreapta pe Calea Dorobanților în altă fază de semaforizare, fără a mai intra în conflict cu traversarea pietonilor de pe Calea Dorobanților. Principala recomandare pentru conducătorii auto este încadrarea corectă, din timp, pe benzi în funcție de direcția dorită de deplasare”, a precizat primarul Emil Boc.

FOTO: Primăria a inaugurat prima bandă destinată transportului public din Cluj-Napoca. Reviewed by on . Primăria Cluj-Napoca  a inaugurat prima bandă destinată transportului public din oraș, având o lungime de aproape 300 de metri. Proiectul-pilot a fost aprobat î Primăria Cluj-Napoca  a inaugurat prima bandă destinată transportului public din oraș, având o lungime de aproape 300 de metri. Proiectul-pilot a fost aprobat î Rating: 0
scroll to top