FOTO: Un sobolan se plimba linistit printr-unul dintre cele mai populare restaurante din Cluj-Napoca

Oripilat de ce a putut să vadă în fața ochilor, într-un restaurant cu etichetă de fițe, din centrul Clujului, un client al localului ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii în care apare un șobolan. Șobo defila nestingherit în restaurantul Toulouse, chiar deasupra clienților care mâncau scrie Ziarulclujean.

Clujeanul care se afla la Toulouse, joi seara, a văzut șobolanul pe ornamentele de mobilier, ornamente care maschează gurile de aerisire ale restaurantului. Clientul nu a stat pe gânduri, a scos telefonul și l-a surprins „în flagrant delict” pe șobo.

sobolan cluj sobolan toulouse cluj
Foto: Facebook

Imaginile cu mobilierul din restaurantul Toulouse, postate pe pagina de Facebook a localului, confirmă locul în care șobolanul a fost fotografiat.

Direcția Sanitar Veterinară Cluj a trimis un control la Toulouse, după ce a aflat de șobolani de la reporterii noștri, la fel și Oficiul pentru Protecția Consumatorului și Direcția de Sănătate Publică.

 

La acest incident, a fost postat un raspund pe pagina de facebook al restaurantului Tolouse.

 

Un rozator a devenit vedeta dupa ce a fost surprins incercand sa serveasca masa la unul dintre cele mai bune restaurante din Cluj – la Toulouse!

Din fericire, nu a trecut si pe la bucatarie! Da, stim, nu e de glumit – astea sunt chestii serioase si trebuie tratate cu maxima grija! Asa am si facut! Doar ca asta s-a intamplat cu vreo patru luni in urma, cand in ciuda masurilor noastre de protectie si a deratizarilor la zi, acest musafir nepoftit s-a strecurat cumva aparent printr-o gura de aerisire in restaurant. Am inchis restaurantul imediat dupa ce vizitatorul nostru a fost ochit si am facut nu doar o noua deratizare, cu acte in regula, dar am montat si plase de sarma in spatele tuturor gurilor de aerisire. Fiind primul vizitator de felul acesta in cei 6 ani de cand exista Toulouse, am fost surprinsi sa vedem ca ne-a scapat ceva in “sistemul de aparare”, dar oricat de neplacuta era situatia, ne-am ocupat de problema si am rezolvat-o .

Asa incat stati linistiti, putem raporta ca niciun rozator nu a mai fost vazut incercand sa ia masa la Toulouse!

Se pare insa ca primii care l-au vazut pe instrusul de acum 4 luni au fost niste clienti – care ne-au si sesizat imediat si carora le multumim – insa fotografiile facute de catre ei atunci au inceput sa-si faca aparitia prin diverse locuri fara precizarile legate de data realizarii lor. Dupa cum se vede si intr-una dintre fotografii, apar niste vinuri care nu mai fac parte de ceva vreme din meniul Toulouse smile emoticon

Fiti pe pace, la Toulouse lucururile sunt in regula, iar daca apare ceva neprevazut, luam imediat masurile necesare pentru a ne asigura ca va punem la dispozitie servicii excelente, asa cum o facem de atatia ani!

Va asteptam!

PS. Multumim presei si pentru dreptul la replica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.