Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » FOTO: Un șofer a zburat cu mașina în curtea unei case din localitatea clujeană Bunești. Cauza: neadaptarea vitezei la condițiile de drum!

FOTO: Un șofer a zburat cu mașina în curtea unei case din localitatea clujeană Bunești. Cauza: neadaptarea vitezei la condițiile de drum!

Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc miercuri dimineața în localitatea clujeană Bunești. Şoferul autoturismului se pare că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabilul fiind umed) şi astfel a pierdut controlul volanului, zburând într-una din gospodariile din zonă.  

Şoferul in vârsta de 30 de ani din Dej, care conducea spre Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra direcției de mers, datorită neadaptarii vitezei, mașina părăsind partea carosabilă,  iar mai apoi, răsturnându-se în curtea unei case.

Potrivit Dej24.ro, șoferul a scăpat nevătămat,înregistratnd-se doar pagube materiale.

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

FOTO: Un șofer a zburat cu mașina în curtea unei case din localitatea clujeană Bunești. Cauza: neadaptarea vitezei la condițiile de drum! Reviewed by on . Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc miercuri dimineața în localitatea clujeană Bunești. Şoferul autoturismului se pare că nu a adaptat Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc miercuri dimineața în localitatea clujeană Bunești. Şoferul autoturismului se pare că nu a adaptat Rating:
scroll to top