Sunday , 16 December 2018

Home » Politică » FRESH: Tinerii de stânga au sărbătorit Ziua Europei ONLINE, la iarbă verde!

FRESH: Tinerii de stânga au sărbătorit Ziua Europei ONLINE, la iarbă verde!

eu2TSD şi PES Cluj au lansat de Ziua Europei, www.europarlamentar.eu , o platformă online pentru îmbunătăţirea legăturii dintre români şi reprezentanţii lor în Parlamentul European.

„europarlamentar.eu este un proiect online prin care ne propunem să punem umărul la consolidarea solidarităţii europene şi un cadou de suflet de Ziua Europei” a declarat Horia Nasra, preşedinte TSD Cluj-Napoca.

Tinerii au lansat site-ul în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca, chiar de Ziua Europei, în prezenţa deputatului Aurelia Cristea, aceştia sperând ca prin demersul lor, activitatea celor 32 de europarlamentari români din Parlamentul European să fie mai cunoscută iar cei ce doresc să-i contacteze, să-i identifice mai uşor.

„europarlamentar.eu este un demers prin care încercăm să facilităm legatura dintre cetăteni şi europarlamentarii români. Site-ul nostru doreşte să pună în evidenţă activitatea celor care ne reprezintă la Bruxelles şi al căror rol este unul extrem de important, pe mai multe paliere.

O buna parte din legislaţia care se aplică în statele membre este decisă de Parlamentul European şi, cu toate acestea, activitatea deputaţilor de la Bruxelles este, din păcate, prea puţin cunoscută. europarlamentar.eu este o platformă care încurajează democraţia participativă şi care se va dovedi a fi un instrument util în interacţiunea dintre alegător şi ales, benefic, fără îndoială, ambelor parţi” a declarat Mihnea Stoica, preşedinte PES Activists Cluj.

Aveţi o idee care să producă o schimbare? Scrieţi-ne şi noi o vom direcţiona către un europarlamentar, în funcţie de competenţe, comisie, CV!Pentru a putea intra în contact cu europarlamentarul dorit, puteţi să-i identificaţi datele de contact în folderul personal sau puteti să trimiteţi un memoriu la adresa: [email protected]

Europarlamentarii sunt prezentaţi în ordine alfabetică descrescătoare iar adresele de contact sunt cele oficiale.

Suntem la dispoziţia cetăţenilor, pentru a colecta şi trimite propuneri, probleme şi sugestii.

FRESH: Tinerii de stânga au sărbătorit Ziua Europei ONLINE, la iarbă verde! Reviewed by on . TSD şi PES Cluj au lansat de Ziua Europei, www.europarlamentar.eu , o platformă online pentru îmbunătăţirea legăturii dintre români şi reprezentanţii lor în Par TSD şi PES Cluj au lansat de Ziua Europei, www.europarlamentar.eu , o platformă online pentru îmbunătăţirea legăturii dintre români şi reprezentanţii lor în Par Rating:
scroll to top