FRF a oprit vânzarea biletelor pentru România-Muntenegru de pe Cluj Arena. Care e prima opţiune a federaţiei pentru mutarea meciului

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, că a suspendat vânzarea biletelor pentru meciul dintre România şi Muntenegru, programat la data de 4 septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, 2018.

“În urma inspecţiei UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condiţiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate şi trimis către forul continental.

Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federaţiei Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziţionat deja bilete pentru acest meci, precum şi toţi ceilalţi suporteri ai echipei naţionale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informaţii cu privire la concluziile UEFA şi opţiunile derivate din acestea prin care vor putea susţine tricolorii în drumul spre Mondial”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Prima opţiune: arena CFR-ului  

Federaţia dispune de două alternative, în cazul în care România – Muntenegru nu se va putea disputa pe „Cluj Arena“, după verdictul venit de la Nyon.

Prima opţiune ar fi mutarea meciului pe stadionul celor de la CFR, „Dr. Constantin Rădulescu“. E şi acesta un motiv pentru care s-a oprit vânzarea tichetelor, după cum a recounscut la Dolce Sport oficialul FRF, Andrei Vochin. „Omul de la UEFA a făcut un raport, l-a trimis, dar n-a plecat acasă. Cei de la UEFA l-au trimis de urgenţă să vadă şi stadionul <>, al celor de la CFR Cluj.

Până acum, nu s-au vândut bilete peste capacitatea stadionului din Gruia. Când vedem că se depăşeşte această capacitate, trebuie să ne oprim, măcar până se ia decizia finală“, a spus Vochin.   Dacă, totuşi, meciul nu se va putea disputa nici pe „Cluj Arena“ şi nici pe „Dr. Constantin Rădulescu“, atunci cea mai plauzibilă variantă va fi mutarea lui, la Bucureşti, pe „Arena Naţională“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.