Sunday , 16 December 2018

Home » Politică » Gabriela Podaşcă: “Lista sponsorilor PNL apărută în presă oferă indicii privind miza atitudinii liberalilor”

Gabriela Podaşcă: “Lista sponsorilor PNL apărută în presă oferă indicii privind miza atitudinii liberalilor”

podascaDeputatul PSD, Gabriela Podaşcă a precizat astăzi, într-un comunicat de presă, că lista sponsorilor PNL apărută în presă oferă indicii privind miza atitudinii liberalilor.

“Doamna Lucia Varga și cei din PNL continuă să se lupte pentru blocarea Codului Silvic, inventând diverse probleme ale propunerii legislative.  În realitate, cei din PNL și doamna Varga fac jocul companiilor cu afaceri în domeniul forestier, fără a le mai păsa nici măcar de aparențe.

Dacă privim cu atenție lista apărută în presă cu principalii sponsori ai PNL, putem să înțelegem mai bine atitudinea liberalilor. Cel mai important sponsor al lor este o companie cu afaceri în domeniul mobilei.

O invit și pe doamna Alina Gorghiu, în loc de glumițe și de atacuri la PSD, să explice opiniei publice de unde vine această atitudine a parlamentarilor PNL. Este o atitudine scandaloasă și opinia publică merită o explicație pentru ea” a declarat Podaşcă.

Gabriela Podaşcă: “Lista sponsorilor PNL apărută în presă oferă indicii privind miza atitudinii liberalilor” Reviewed by on . Deputatul PSD, Gabriela Podaşcă a precizat astăzi, într-un comunicat de presă, că lista sponsorilor PNL apărută în presă oferă indicii privind miza atitudinii l Deputatul PSD, Gabriela Podaşcă a precizat astăzi, într-un comunicat de presă, că lista sponsorilor PNL apărută în presă oferă indicii privind miza atitudinii l Rating:
scroll to top