Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Gafa amuzanta la Cluj, pe pista de biciclete este interzis cu bicicleta

Gafa amuzanta la Cluj, pe pista de biciclete este interzis cu bicicleta

Pista de biciclete de pe strada Horea a devenit interzisă bicicliștilor în apropierea stației Cloșca, din cauza aglomerației provocate de persoanele care folosesc transportul public scrie Citynews.

pista biciclete.png

Fapt inedit în Cluj-Napoca, pe strada Horea: bicicliștii care circulă spre Gară nu mai pot folosi pista dedicată lor în zona stației Cloșca, după ce municipalitatea a instalat recent un indicator care specifică acest lucru. Motivul? Din cauza aglomerației create de persoanele care așteaptă în stație, exista riscul ca acestea să fie accidentate de bicicliști. Așa că, la sugestia Poliției Rutiere, Primăria a instalat acel semn care interzice accesul bicicliștilor tocmai pe pista de…biciclete.

”Ca solutie, in loc sa mute statia de autobuz (prin refacerea zonei respective, sau pur si simplu prin folosirea statiilor existente de tramvai), s-au desfiintat pistele de biciclete. Am trait sa vad prima pista de biciclete interzis pentru biciclete. As fi curios ce ar trebui sa faca un biciclist in locul respectiv. Sunt curios cine ia aceste decizii, si cine face si aproba astfel de proiecte aberante, aruncand banii pe geam”, ne-a scris cititorul care a realizat fotografia.

Cei aproape 10 km de piste de biciclete trasate în Cluj-Napoca fac parte din proiectul Bike-Sharing, care a fost lansat la finele lui 2015 după mai mulți ani de amânări.

Gafa amuzanta la Cluj, pe pista de biciclete este interzis cu bicicleta Reviewed by on . Pista de biciclete de pe strada Horea a devenit interzisă bicicliștilor în apropierea stației Cloșca, din cauza aglomerației provocate de persoanele care folose Pista de biciclete de pe strada Horea a devenit interzisă bicicliștilor în apropierea stației Cloșca, din cauza aglomerației provocate de persoanele care folose Rating:
scroll to top