Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Gardurile din jurul blocurilor un real pericol public pentru clujeni!

Gardurile din jurul blocurilor un real pericol public pentru clujeni!

Pe binecunoscutul website domnuleprimar.ro unde cetatenii isi pot expirma nemultumirile in legatura cu diferite situatii prezente in oras, un clujean este extrem de nemultumit de gardurile din metal care imprejmuiesc blocurile si spatiile verzi si care pun in pericol viata cetatenilor.

Acesta reclama faptul ca respectivele garduri de delimitare, montate de catre primarie in zona complexului Mercur au fost lasate cu “tepuse”, prezentand o nesiguranta pentru trecatori si pentru locatarii din zona.

Mai mult, gardurile au fost montate in jurul locurilor de joaca pentru copii si pe drumurile care duc spre scoli si gradinite.
Astfel, cetateanul scrie: “Gardurile montate de primarie in cartiere, in jurul blocurilor, a spatiilor verzi, unele dintre ele, sunt deosebit de periculoase, deoarece au fost lasate tepuse la partea superioara.
Oricand se pot intampla accidente grave, sa cada cu ochii, cu gatul, cu fata in ele, un copil, ori un adult.”

mare_Photo00091452185293

“Acest gard este montat pe aleea care duce de la Complexul Mercur la Policlinica, dar ele se gasesc in foarte multe locuri, in jurul locurilor de joaca ale copiilor, pe drumul catre scoli, gradinite.
Nu inteleg cum au fost receptionate aceste lucrari dupa ce au fost executate, deoarece constituie un potential pericol public”

In acest moment ne putem pune intrebarea daca orasului Cluj Napoca este sigur?! Stim cu totii ca recent, in luna decembrie a anului trecut in centrul orasului, tencuiala de pe diferite cladiri vechi, lasate in paragina, a inceput sa cada, ranind chiar cativa cetateni. Tot acum cateva luni, un nevazator a avut parte de o experienta traumatizanta, cazand intr-o  groapa de 2 metri, nesemnalizata corespunzator. Toate aceste “capcane” care se afla pe strazile clujului pun din ce in ce mai mult in pericol siguranta locuitorilor.

Asadar, Clujul, orasul de 5 stele care se doreste a fi Capiatala Europeana a Culturii, este intr-adevar pregatit pentru acest pas?

 

 

Memorandulmului, tencuiala cazuta 3  groapa-orb-cluj

 

Gardurile din jurul blocurilor un real pericol public pentru clujeni! Reviewed by on . Pe binecunoscutul website domnuleprimar.ro unde cetatenii isi pot expirma nemultumirile in legatura cu diferite situatii prezente in oras, un clujean este extre Pe binecunoscutul website domnuleprimar.ro unde cetatenii isi pot expirma nemultumirile in legatura cu diferite situatii prezente in oras, un clujean este extre Rating:
scroll to top