Sunday , 16 December 2018

Home » Politică » Gorghiu: Modificările la Statut pe criteriile de integritate vor fi supuse aprobării CN al PNL de la Pitești

Gorghiu: Modificările la Statut pe criteriile de integritate vor fi supuse aprobării CN al PNL de la Pitești

imageResizePropunerile de modificare a Statutului PNL în privința criteriilor de integritate vor fi supuse validării Consiliului Național al liberalilor, care va avea loc sâmbătă la Pitești, una dintre prevederi fiind aceea că, în cazul unei condamnări în primă instanță, cel aflat într-o astfel de situație își pierde funcțiile de conducere deținute în partid, dar nu și calitatea de membru al formațiunii.

“Noi intrăm cu o propunere, vedem ce va dispune adunarea de mâine de la Pitești. Propunerea e ca modificarea statutului pe criterii de integritate să se aplice pentru viitor”, a declarat vineri copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

Ea a explicat că propunerea nu se poate aplica, “din punct de vedere legal, pentru trecut”. “Am introdus o normă tranzitorie, anume cei care sunt în acest moment condamnați într-o instanță și se află într-o funcție de conducere să își piardă acea funcție de conducere”, a explicat copreședintele PNL.

Gorghiu: Modificările la Statut pe criteriile de integritate vor fi supuse aprobării CN al PNL de la Pitești Reviewed by on . Propunerile de modificare a Statutului PNL în privința criteriilor de integritate vor fi supuse validării Consiliului Național al liberalilor, care va avea loc Propunerile de modificare a Statutului PNL în privința criteriilor de integritate vor fi supuse validării Consiliului Național al liberalilor, care va avea loc Rating:
scroll to top