Grupul german Bosch caută ingineri şi programatori pentru fabricile din Cluj şi Timişoara

Grupul Bosch recrutează în România persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniile comercial, tehnic şi producţie, inclusiv ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică.

bosch-cluj

Compania are nevoie, în unităţile sale, de planificatori de producţie cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionari, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare.

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Cluj, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus (specializaţi în procesare de imagini sau CĂĂ SW Development), automotive (specializaţi în embedded platforms), industrie conectată (specializaţi în data mining şi programatori hardware şi mecanică), analiză şi testare (specializaţi în inginerie chimică şi fizică), pilot de parcare (specializaţi în inginerie aplicată)”, a anunţat compania.

Noua divizie de Shared Services (BPO) din Timişoara, angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP, suport tehnic.

La nivel global, grupul intenţionează să angajeze 14.000 de absolvenţi de studii superioare.

Mai multe detalii: bosch-career.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.