Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Hotelul City Plaza din Cluj se afilieaza lantului international Hilton

Hotelul City Plaza din Cluj se afilieaza lantului international Hilton

June 16, 2016 9:50 am by: A+ / A-

City Plaza, hotelul de cinci stele din Cluj Napoca detinut de antreprenorul Laurentiu Russo, se va afilia lantului in­ter­national Hilton sub brandul Dou­bleTree by Hilton.

city plaza„Anul acesta hotelul City Plaza a intrat într-un proces general de renovare, care se derulează în mai multe etape şi care vizează conversia către un lanţ hotelier interna­ţional.
Aceste lucrări de renovare nu vor afecta în vreun fel calendarul de evenimente programate a fi organizate la City Plaza, urmând să fie amenajate o nouă sală de evenimente şi un bar“, a declarat pentru zf.ro Dafina Suciu, marketing manager la City Plaza, fără să precizeze care este lanţul hotelier internaţional la care se va afilia hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca.

Hotelul City Plaza din Cluj se afilieaza lantului international Hilton Reviewed by on . City Plaza, hotelul de cinci stele din Cluj Napoca detinut de antreprenorul Laurentiu Russo, se va afilia lantului in­ter­national Hilton sub brandul Dou­bleTre City Plaza, hotelul de cinci stele din Cluj Napoca detinut de antreprenorul Laurentiu Russo, se va afilia lantului in­ter­national Hilton sub brandul Dou­bleTre Rating: 0
scroll to top