Sunday , 18 November 2018

Home » Evenimente » I Love Little Cluj dă startul la distracție!

I Love Little Cluj dă startul la distracție!

AfisCityLights_TottoCros_LTotto Space Kidsland organizează, pe 20 iunie, la Iulius Parc (Iulius Mall) din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai colorate evenimente destinate copiilor, “I Love Little Cluj”. Evenimentul încurajează sportul și viața sănătoasă în rândul celor mici, invitându-i să alerge alături de mascota spațiului de joacă, Totto.

Copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 11 ani vor putea participa, gratuit, începând cu ora 10:00, la un tur de alergare, ce va avea loc pe pista de atletism a parcului Iulius. Toți cei prezenți vor fi răsplățiți de către Totto cu multe premii, iar cei mai norocoși vor putea pleca acasă cu şi mai multe cadouri, câștigate la To(tto)mbola pregătită de către organizatori. Îngheţata va fi la loc de cinste, sponsor principal al evenimentului fiind Algida.

Evenimentul este organizat de Totto Space KidsLand, în parteneriat cu I Love Cluj și Iulius Mall şi sponsorizat de: Transylvania College, Kandia, Aqua Swim Team, Magazinul Noriel, Dinoland, Fotograful Copiilor.

* Kidsland Totto Space este spaţiul de joacă din Iulius Mall Cluj-Napoca, amplasat la intrarea în magazinul Auchan. Aici este casa lui Totto, pe o corabie magică, care îi duce pe toţi copiii în lumea poveştilor. Alături de Totto şi de ajutoarele lui, micuţii pot descoperi cele mai amuzante jocuri şi au ocazia de a cunoaște şi interacționa cu alţi copii de toate vârstele.

powered by DISPERSIE#Raspândim Idei

I Love Little Cluj dă startul la distracție! Reviewed by on . Totto Space Kidsland organizează, pe 20 iunie, la Iulius Parc (Iulius Mall) din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai colorate evenimente destinate copiilor, “I Lov Totto Space Kidsland organizează, pe 20 iunie, la Iulius Parc (Iulius Mall) din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai colorate evenimente destinate copiilor, “I Lov Rating:
scroll to top