Saturday , 17 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Immochan, compania care a deschis cel mai mare MALL din Transilvania, are în plan să deschidă şi la Cluj un nou concept de MALL

Immochan, compania care a deschis cel mai mare MALL din Transilvania, are în plan să deschidă şi la Cluj un nou concept de MALL

Immochan, compania care a inaugurat, în urmă cu un an, Coresi Shopping Resort la Braşov, are în plan, să reproducă acest tip de concept şi în alte oraşe, precum Iaşi, Cluj, Constanţa, Craiova, Sibiu şi Timişoara.

Grupul francez urmăreşte mai multe etape de extindere a proiectului Coresi din Braşov, care peste maximum opt ani va cuprinde şi 60 de blocuri cu aproximativ 3.000 de locuinţe, o investiţie de 100 de milioane de euro.

“Lucrurile nu se opresc niciodată în lumea centrelor comerciale şi analizăm toate oraşele mari, din top zece, a declarat Tatian Diaconu”, director general al Immochan România.

În primul an de funcţionare, Coresi Shopping Resort a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 60 de milioane de euro , de la cele 120 de magazine deschise în galerie, excluzând hipermarketul Auchan. În aceste 12 luni, mallul a avut în total opt milioane de vizitatori.

Proiecte de tip Coresi nu se pot face decât în oraşele mari, din top zece, adică de peste 250.000 de locuitori, care creează în jurul lor un pol metropolitan cu o populaţie de minimum 500.000 de locuitori, la 60 de minute de mers cu maşina. Ne uităm la fiecare dintre ele şi analizăm. Până în acest moment, Immochan nu a cumpărat un teren pentru a dezvolta un alt proiect de tip Coresi, dar vrem să identificăm oraşul, zona, partenerii potriviţi. Sunt optimist, sper să nu treacă trei ani până la o nouă inaugurare“, a declarat Diaconu pentru Gândul.

coresi1

coresi3

Coresi Shopping Center din Braşov 

Immochan, compania care a deschis cel mai mare MALL din Transilvania, are în plan să deschidă şi la Cluj un nou concept de MALL Reviewed by on . Immochan, compania care a inaugurat, în urmă cu un an, Coresi Shopping Resort la Braşov, are în plan, să reproducă acest tip de concept şi în alte oraşe, precum Immochan, compania care a inaugurat, în urmă cu un an, Coresi Shopping Resort la Braşov, are în plan, să reproducă acest tip de concept şi în alte oraşe, precum Rating:
scroll to top