Friday , 18 January 2019

In 4D

10423280_739007399546174_2574357159129025981_nPentru că MARTIE e luna noastră aniversară, vă propunem un weekend retrospectiv, dedicat producțiilor noastre de peste an.

Pentru cei care au chef să le revadă, pentru cei care și-au propus să vină, dar încă nu au ajuns, pentru cei care nu ne-au descoperit încă și sunt curioși să vadă ce am făcut noi timp de un an.

Pentru toată lumea deci, anunțăm că între 13 și 15 martie, 9 din 10 oameni joacă poker în 4D. La #reactor!

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

13 | 03 – ora 19.00 – 9 DIN 10cu Oana Hodade, Oana Mardare, Doru Taloș | vocea Bianca Pintea | regie Leta Popescu | dramaturgie Ana Cucu Popescu
tehnic Lorand Maxim | Radu Bogdan
O producție Asociația Reciproca și Reactor de creație și experiment14 | 03 – ora 19.00 – POKER

după romanele „Poker” și „Poker.Black Glass” de Bogdan Coșa
cu Valentin Oncu, Paul Socol, Doru Taloș | regie Leta Popescu | dramaturg Adriana Hăgan
tehnic Lorand Maxim | Valeriu Cuc | Oana Mardare
O producție Asociația Reciproca și Reactor de creație și experiment
15 | 03 – ora 19.99 – IN 4Dcu Raluca Mara, Oana Mardare, Valentin Oncu, Doru Taloș | regie Ovidiu Caița | de Alexa Băcanu | muzică și lumini Cătălin Filip

————————–————————–———————-

9 DIN 10

Acid şi ironic, „9 din 10” este o critică a industriei cărților motivaționale şi o celebrare a autenticităţii din spatele normelor propuse de acestea. Spectacolul confruntă publicul cu realitate aflată la limita dintre „how to be…” şi „be yourself!”. De un comic savuros, poate chiar grotesc „9 din 10” pune pe masa o temă puternică ce trece pe lângă noi fără să ne dăm seama.

„9 din 10 e un spectacol care te motivează prin stilu-i demotivaţional să-ţi vezi de ale tale, să te confrunţi cu ale tale franc, ascunzându-ţi totuşi ca până acum cele rele şi grele şi supravieţuind conştient cu toate metehnele în cârcă.”
Diana Câmpean, Revista Bulevard

http://reactor-cluj.com/9-din-10/

————————–————————–————————-

POKER

”Poker” îl are în prim plan pe Tudor, un tânăr de douăzeci și ceva de ani, surprins în câteva momente definitorii din evoluția sa ca adult. Cinic, rațional, familist și golan, Tudor este caracterizat prin demnitate, calitate ce uneori este transformată într-un orgoliu uriaș care nu îi aduce prea multe avantaje.

„Dinamic, alert, frapant, Poker este un spectacol din categoria celor cu cărţile pe faţă. El nu menajează, fiindcă nu prea mai are motive să o facă. Pe spectator e bine să-l zgudui din când în când, să-şi pună întrebări, să se scuture de praf şi să-şi facă inventarul. Poate un singur Tudor n-ar fi însemnat nimic. Dar ce se întâmplă când unul devine atâţia?”
Lorena Copil, LiterNet.ro

http://reactor-cluj.com/poker/

————————–————————–————————–

ÎN 4D

„În 4D” urmărește modul în care patru personaje își creează și interpretează viața și relațiile prin prisma filmelor preferate.
Poveștile lor de dragoste ne lasă cu o bizară senzație de deja vu. Emoția care le unește ne face să vrem să credem că fiecare e adevarată și unică. În realitate, nu știm unde începe realitatea și unde se oprește arta.

„ “În 4D“ este un spectacol care ia sentimente mari, regăsite în viața de zi cu zi, și le suprapune peste cadre celebre de film, după care ne întreabă foarte simplu: Cât la sută din ceea ce trăiești este autentic? Personajele noastre par a fi atât de puternic implicate în cinematografia propriei vieți, încât uită s-o mai trăiască de-adevăratelea. Însă, după Happy End, lucrurile par să decurgă din ce în ce mai prost. Curios e că nu te-ai gândit niciodată că se mai poate întâmpla ceva după Happy End ”
Lorena Copil, LiterNet.ro

http://reactor-cluj.com/in-4-d/

————————–————————–————————-

Prețul biletelor:
15 lei
10 lei pentru studenți

Rezervări: 0747 107 501 | [email protected]

 

In 4D Reviewed by on . Pentru că MARTIE e luna noastră aniversară, vă propunem un weekend retrospectiv, dedicat producțiilor noastre de peste an. Pentru cei care au chef să le revadă, Pentru că MARTIE e luna noastră aniversară, vă propunem un weekend retrospectiv, dedicat producțiilor noastre de peste an. Pentru cei care au chef să le revadă, Rating:
scroll to top