Wednesday , 12 December 2018

Home » Politică » In Cartierul Sopor: Fugiti! Abandonati! Vin apele

In Cartierul Sopor: Fugiti! Abandonati! Vin apele

boc ploaieOare la ce presiuni a fost supusa Primaria Clujului si primarul Emil Boc (asa cum au declarat la TVR) de-au lasat oamenii sa-si construiasca case in cartierul Soporului?

„Din dilema asta n-o sa putem iesi, chit ca, daca stam si ne gindim la declaratia aceluiasi Emil Boc, asta nu-i strada cu patru benzi asa cum nici inspectorii lui n-au verificat daca se construieste conform Planului de Urbanism.

Oricum, descoperind Facebook live, Emil Boc a promis ca Primaria va lua un credit nou, pe spatele clujenilor, sa rezolve si problema din cartierul Soporului. Asa a zis si acu’ 4 ani, asa a zis si acu 3 ani, ba chiar si anul trecut a promis ca `se rezolva`” a declarat Radu pentru Cluj Media.

Link: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/videos/972951569460335/ (la minutul 15:31)

„Doamne cate promisiuni! Totul OK, totul perfect” a mai declarat clujeanul.

ploaie cluj

In Cartierul Sopor: Fugiti! Abandonati! Vin apele Reviewed by on . Oare la ce presiuni a fost supusa Primaria Clujului si primarul Emil Boc (asa cum au declarat la TVR) de-au lasat oamenii sa-si construiasca case in cartierul S Oare la ce presiuni a fost supusa Primaria Clujului si primarul Emil Boc (asa cum au declarat la TVR) de-au lasat oamenii sa-si construiasca case in cartierul S Rating:
scroll to top