Monday , 15 October 2018

Home » Din Oraș / Județ » Incendiu puternic la restaurantul Livada de pe strada Clinicilor

Incendiu puternic la restaurantul Livada de pe strada Clinicilor

incendiu1Un incendiu puternic a izbucnit în zorii zilei de luni la cel mai mare restaurant de pe strada Clinicilor, Livada, din apropierea zonei centrale a municipiului Cluj-Napoca. O persoană a fost transportată pentru îngrijiri la spital. Restaurantul Livada este considerat unul din cele mai frumoase din oraș.

Pompierii au luptat peste două ore pentru lichidarea incendiului. Acoperişul unui corp al resturantului a fost distrus în totalitate, iar interiorul a fost foarte avariat. Şi corpul al doilea a suferit avarii.

Conform reprezntanţilor ISU, încă nu se cunosc cauzele privind izbucnirea incendiului, dar nici valoarea pagubelor. La ora 8.45, la faţa locului, se găseau echipajele pompierilor, poliţişti criminalişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Andrei Biriș, unele mașini de intervenție ale pompierilor mai rămân la fața locului, întrucât mai există grinzi care mai fumegă mocnit și a evita orice pericol de reaprindere a focului.

Potrivit lui, flăcările mari ale incendiului au fost stinse în prima oră de intervenție, însă pentru stingerea și a focurilor mai mici timpul total de intervenție a ajuns la circa două ore jumătate.

Circulația pe Clinicilor a fost reluată după ora 9. Anterior, traficul a fost blocat pe arteră de la ora izbucnirii incendiului, aproximativ 4.30, cauzând blocaje și în cartierele Grigorescu și Mănăștur, pe căile de acces spre centrul orașului.

Pompierii au intervenit cu nu mai puțin de 4 autospeciale de stingere. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 4.30.

E vorba de un incendiu puternic. A fost afectat și interiorul restaurantului, dar inclusiv structura de susținere a acoperișului. Întrucât localul era amenajat în interior cu destul de mult lemn, incendiul s-a extins destul de repede”, a declarat, pentru voceatransilvaniei.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Conform reprezentantului ISU Cluj, o persoană, care avea atribuții privind restaurantul, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Circulația în zonă este paralizată. Practic, la ora 08.30, traficul în oraş dinspre cartierele Mănăştur şi Grigorescu se face foarte greu.

Incendiu puternic la restaurantul Livada de pe strada Clinicilor Reviewed by on . Un incendiu puternic a izbucnit în zorii zilei de luni la cel mai mare restaurant de pe strada Clinicilor, Livada, din apropierea zonei centrale a municipiului Un incendiu puternic a izbucnit în zorii zilei de luni la cel mai mare restaurant de pe strada Clinicilor, Livada, din apropierea zonei centrale a municipiului Rating:
scroll to top