Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Încep lucrările la al patrulea mall al Clujului: “Oxygene Mall”. Care va fi locația

Încep lucrările la al patrulea mall al Clujului: “Oxygene Mall”. Care va fi locația

October 26, 2016 8:39 am by: A+ / A-

Oxygene Mall, aşa se va numi noul mall din oraş şi, potrivit autorizaţiei postate pe pe siteul primăriei, va include două clădiri cu un regim de înălţime de 3S+P+M, nivelurile de subsol fiind rezervate unui parking subteran. În cazul celor trei imobile de locuinţe din proiect regimul de înălţime ajunge la 2S+P+M+16E+Er.

În Piaţa Abator la numărul unu, pe locul unei foste reprezentaţe auto urmează să înceapă în curând lucrările la un proiect imobiliar important care include un mall, dar şi mai multe blocuri de locuinţe şi spaţii de birouri.

Proiectul este derulat de SC Mercurial SRL, iar administratorul firmei este cunoscutul om de afaceri Ştefan Gadola. Autorizaţiile de construire au fost eliberate în urmă cu 3 luni, iar lucrările urmează să înceapă în curând.

Avem într-adevăr acest proiect pe care dorim să îl prezentăm în cadrul unei campanii la care lucrăm. Am vrut să facem un proiect emblematic care să fie important pentru Cluj, pentru că, vă spun sincer, pentru mine Clujul este center of the world, aici m-am născut, aici trăiesc şi vreau să fie frumos. Şi vreau să fie perfect legal. Avem toate autorizaţiile în acest sens. De exemplu, că tot a fost o discuţie în acest sens, de la Aeronautică mi s-a aprobat acolo să construiesc până la 90 de metri înălţime, şi din start am spus că nu facem mai mult de 75 de metri, nu facem un zgârie nori”, a precizat Ştefan Gadola.

Acesta a precizat şi că din parcela iniţială s-a donat un teren către primărie pentru amenjarea unui drum, dată fiind şi vecinătatea cu Someşul. Investiţia în proiectul imobiliar Oxygene Mall şi Oxygene Residence este estimată să ajungă la 80 de milioane de euro.

34234324

Încep lucrările la al patrulea mall al Clujului: “Oxygene Mall”. Care va fi locația Reviewed by on . Oxygene Mall, aşa se va numi noul mall din oraş şi, potrivit autorizaţiei postate pe pe siteul primăriei, va include două clădiri cu un regim de înălţime de 3S+ Oxygene Mall, aşa se va numi noul mall din oraş şi, potrivit autorizaţiei postate pe pe siteul primăriei, va include două clădiri cu un regim de înălţime de 3S+ Rating: 0
scroll to top