Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Încep lucrările pe un nou tronson al Autostrăzii Transilvania

Încep lucrările pe un nou tronson al Autostrăzii Transilvania

Compania Naţională de Drumuri a semnat contractul pentru proiectarea şi construcţia lotului 2 al Autostrăzii Transilvania.

hh

Lucrările vor începe în cel mai scurt timp, datorită unei Ordonanţe de Guvern. Acest tronson leagă localităţile mureşene Ogra şi Hădăreni de municipiul Câmpia Turzii, din judeţul Cluj.
Potrivit RadioCluj,  Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat că nu se vor mai accepta acte adiţionale care să crească valoarea lucrărilor.

“Unele contacte vor merge bine înainte, alte contracte s-ar putea să fie reziliate pe un anumit tronson şi asta vine datorită faptului că unii constructori în trecut nu au făcut oferte serioase, sunt indicii că acestea au fost  sub nivelul financiar; nu ştiu la ce s-au gândit, dar este clar că la nişte acte adiţionale ulterioare, acest lucru nu se va mai întâmpla în CNADNR,  ceea ce se va contracta va rămâne până la capăt. Noua conducere are această sarcină de a merge exact pe datele contractate. Aceia care au sperat într-o majorare ulterioară a contractului, nu vor avea în nici un caz câştig de cauză.” (Ministrul Transporturilor, Dan Costescu)

Valoarea contractului pentru cei 18 kilometri ai lotului 2 al Autostrăzii Transilvania este de aproape 100 de milioane de euro, din care 75% fonduri europene şi restul contribuţia statului.

Foto: gandul

 

Încep lucrările pe un nou tronson al Autostrăzii Transilvania Reviewed by on . Compania Naţională de Drumuri a semnat contractul pentru proiectarea şi construcţia lotului 2 al Autostrăzii Transilvania. Lucrările vor începe în cel mai scurt Compania Naţională de Drumuri a semnat contractul pentru proiectarea şi construcţia lotului 2 al Autostrăzii Transilvania. Lucrările vor începe în cel mai scurt Rating:
scroll to top