Wednesday , 16 January 2019

Home » Evenimente » Începe InfoConstruct, cel mai mare eveniment al Facultății de Construcții din din Cluj-Napoca.

Începe InfoConstruct, cel mai mare eveniment al Facultății de Construcții din din Cluj-Napoca.

Evenimentul  InfoConstruct  din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca organizează în data de 21-25 martie 2016 ediția de primăvară dedicată studenților și absolvenților Facultății de Construcții, dorind astfel să se aducă în prim-plan ultimele noutăți din domeniul construcțiilor.

cosntr

Prin cadrul acestui eveniment, ASCUT dorește să aducă în fața studenților, cât și în fața profesorilor, ultimele tehnologii și noutăți din domeniul construcțiilor. Prin prezentările susținute de specialiștii tehnici în domeniu ai partenerilor evenimentului. Studenții pot lua astfel parte la demonstrații tehnice și aplicate, astfel prin intermediul acestor prezentări studenții au șansa să interacționeze cu specialiștii zilei de azi.

ASCUT este Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, iar prin cadrul proiectelor pe care le desfășurăm dorim să atragem de partea noastră în sprijinul formării complementare a studenților atât companii din mediul privat, cât și instituții ale statului, iar împreună să aducem un aport important în dezvoltarea viitorilor ingineri. Pentru contact accesați: http://www.ascut.ro/ .

Printre firmele partenere care vor fi prezente se numără: Maccaferri, Soldata, Geiger, Winnerberger,Testo iar ca sponsor: Nemetschek, evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: Suprem Advertising, Universitatea Alternativă, Jurnalul de Afaceri, ClujMedia, Retail, Calendar Evenimnete, Clujul de Buzunar, Cluj.com, Ziarul Clujean.

Prezentările vor avea loc în cadrul Facultății de Construcții, strada George Barițiu nr.25, Amfiteatrul Tertea.

Pentru mai multe informații accesați http://www.ascut.ro/infoconstruct/ .

Începe InfoConstruct, cel mai mare eveniment al Facultății de Construcții din din Cluj-Napoca. Reviewed by on . Evenimentul  InfoConstruct  din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca organizează în data de 21-25 martie 2016 ediția de primăvară dedicată studenților ș Evenimentul  InfoConstruct  din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca organizează în data de 21-25 martie 2016 ediția de primăvară dedicată studenților ș Rating:
scroll to top