Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Incident incredibil la Cluj: Avion BlueAir la un pas de dezastru

Incident incredibil la Cluj: Avion BlueAir la un pas de dezastru

In dimineata zilei de 7 ianuarie 2016, un incident deloc placut s-a petrecut la Aeroportul International din Cluj Napoca.

In jurul orei 8:00 dimineata, un avion de pasageri B737-400 al companiei BlueAir a fost nevoit sa aterizeze de urgenta din lipsa combustibilului pe aeroportul din Cluj Napoca. Datorita vremii nefavorabile si totodata datorita stratului de zapada destul de gros depus pe pista, aterizarea s-a dovedit a fi una neplacuta, pilotii avionului ratand operatiunea si astfel creand panica in randul pasagerilor.

Datorita acestor factori negativi, avionul s-a oprit dupa terminarea pistei.

La locul evenimentului au fost trimise echipe de interventie pentru a ajuta la solutionarea cant mai rapida a acestui incident.

Cu toate acestea, vestea buna este ca nici un pasager nu a fost ranit, traficul reluandu-si activitatea in jurul orei 13:45.

Tot la locul incidentului a fost prezent si un procuror care va ancheta aceasta situatie si care deja a deschis si un dosar de cercetare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj.

Incident incredibil la Cluj: Avion BlueAir la un pas de dezastru Reviewed by on . In dimineata zilei de 7 ianuarie 2016, un incident deloc placut s-a petrecut la Aeroportul International din Cluj Napoca. In jurul orei 8:00 dimineata, un avion In dimineata zilei de 7 ianuarie 2016, un incident deloc placut s-a petrecut la Aeroportul International din Cluj Napoca. In jurul orei 8:00 dimineata, un avion Rating:
scroll to top