Saturday , 16 February 2019

Home » Din Oraș / Județ » Incredibil! Orasul Cluj-Napoca apare pe afise anti-romanesti in Olanda: „Romania trebuie sa plece din UE, nu Marea Britanie”

Incredibil! Orasul Cluj-Napoca apare pe afise anti-romanesti in Olanda: „Romania trebuie sa plece din UE, nu Marea Britanie”

June 24, 2016 1:54 pm by: A+ / A-

In Olanda au aparut sute de afise xenofobe in care se solicita ca Romania sa fie data afara in Uniunea Europeana.

Spre surprinderea tuturor se pare ca aceste afise plasate pe strazile din Eindhoven, Olanda, au fost create de extremisti maghiari si nu de cei olandezi. Mesajul clar: „Cine a transformat visul european intr-un cosmar? Romania trebuie sa plece, nu Marea Britanie!” indeamna poporul olandez sa ia atitudine fata de problema romanilor.

foto: aktual24.ro

foto: aktual24.ro

Afisul apare de asemenea si pe website-ul www.language-rights.eu, un site care lupta pentru drepturile maghiarilor din Romana si in special pentru autonomia maghiarilor in Transilvania. Extremistii dau in special vina pe orasul Cluj-Napoca pentru haosul creat in Europa, deoarece dupa cum bine stim, in acest an Primaria Municipiului a refuzat sa monteze la intrarea in oras placute bilincve cu numele orasului in limba maghiara.

223456

 

4354

 

Incredibil! Orasul Cluj-Napoca apare pe afise anti-romanesti in Olanda: „Romania trebuie sa plece din UE, nu Marea Britanie” Reviewed by on . In Olanda au aparut sute de afise xenofobe in care se solicita ca Romania sa fie data afara in Uniunea Europeana. Spre surprinderea tuturor se pare ca aceste af In Olanda au aparut sute de afise xenofobe in care se solicita ca Romania sa fie data afara in Uniunea Europeana. Spre surprinderea tuturor se pare ca aceste af Rating: 0
scroll to top