Wednesday , 16 January 2019

Home » Politică » Ingrid Iordache, președintele TSD Arad: „Gestul președintelui TSD nu reprezintă vocea tinerilor social-democrați”

Ingrid Iordache, președintele TSD Arad: „Gestul președintelui TSD nu reprezintă vocea tinerilor social-democrați”

1781906_1024636110920859_2183636818895384764_nIngrid Iordache, președintele TSD Arad consideră ieșirea publică a lui Mihai Sturzu la Congresul Național al PSD drept nepotrivită, precizând în calitate de lider al organizației arădene de tineret că acesta nu a avut girul colegilor și a exprimat o părere strict în nume personal.

„Este inadmisibil ca gestul președintelui TSD, să fie interpretat ca ‘vocea tinerilor’. Demersul său a fost unul strict subiectiv, în calitate de (zic eu) politician și nicidecum de președinte TSD, structură care nu l-a mandatat pentru un asemenea mesaj public. Eu m-am născut după 1989 și nu pot funcționa structural sau prin educație ca un comunist. Alegerile de duminică s-au derulat cât se poate de corect și democrat. Cred în social-democrația modernă și în idealurile europene ale doctrinei de stânga și de asemenea, consider că prin intermediul TSD ai șansa să evoluezi într-un adevărat om politic altruist. Domnul președinte Liviu Dragnea, după ani întregi de implicare și muncă organizatorică a fost ales pe MERIT — Președintele PSD!” a declarat Ingrid Iordache, președintele TSD Arad.

Ingrid Iordache, președintele TSD Arad: „Gestul președintelui TSD nu reprezintă vocea tinerilor social-democrați” Reviewed by on . Ingrid Iordache, președintele TSD Arad consideră ieșirea publică a lui Mihai Sturzu la Congresul Național al PSD drept nepotrivită, precizând în calitate de lid Ingrid Iordache, președintele TSD Arad consideră ieșirea publică a lui Mihai Sturzu la Congresul Național al PSD drept nepotrivită, precizând în calitate de lid Rating:
scroll to top