Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Interlop clujean retinut de politie, dupa ce a provocat un scandal intr-un club de manele

Interlop clujean retinut de politie, dupa ce a provocat un scandal intr-un club de manele

Politistii clujen au retinut pentru 24 de ore un barbat care se pare ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica intr-un local de manele din Marasti.

8294-5In noaptea de 16 spre 17 ianuarie 2016, barbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi manifestat un comportament agresiv in interiorul unui local de pe Calea Dorobantilor, astfel mai multi clienti deranjati de comportamentul acestuia au parasit clubul.

Se pare ca barbatul de 33 de ani, binecunoscutul interlop clujean Tinut, pe numele sau real Valentin Adalbert Sule a intrat in altercatie cu mai multe persoane, ceea ce i-a determinat pe multi clienti sa paraseasca incinta clubului.

Astfel politistii l-au retinut pe scandalagiu pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Adalbert Valentin Sule este un cunoscut al politistilor si judecatorilor. In 2008, acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de santaj, iar in anul 2012, a primit o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor calificat.

 

Foto: Arhiva

Interlop clujean retinut de politie, dupa ce a provocat un scandal intr-un club de manele Reviewed by on . Politistii clujen au retinut pentru 24 de ore un barbat care se pare ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica intr-un local de manele din Marasti. In noapt Politistii clujen au retinut pentru 24 de ore un barbat care se pare ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica intr-un local de manele din Marasti. In noapt Rating:
scroll to top