Saturday , 16 February 2019

Home » Politică » Intra sa afli parerea lui Daniel Buda despre candidatura lui Boc la primarie

Intra sa afli parerea lui Daniel Buda despre candidatura lui Boc la primarie

Buda_DanielCopreşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, joi, că Emil Boc şi-a exprimat în scris, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca.

”Domnul primar Emil Boc şi-a exprimat în scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primăria Cluj-Napoca. La fel au procedat toţi primarii liberali din judeţ şi din ţară.

Acest lucru demonstrează că alte informaţii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculaţii. Eu nu am nicio rezervă, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a precizat Buda.

Intra sa afli parerea lui Daniel Buda despre candidatura lui Boc la primarie Reviewed by on . Copreşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, joi, că Emil Boc şi-a exprimat în scris, conform procedurii interne din partid, intenţia de a ca Copreşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, joi, că Emil Boc şi-a exprimat în scris, conform procedurii interne din partid, intenţia de a ca Rating:
scroll to top