Tuesday , 11 December 2018

Home » Politică » Ioan Bîldea îi cere demisia secretarului de stat Vasile Șalaru!

Ioan Bîldea îi cere demisia secretarului de stat Vasile Șalaru!

bildea-ioanTineretul Național Liberal cere demisia secretarului de stat Vasile Șalaru

Îi solicităm anonimului secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, Vasile Șalaru, să părăsească cu „pieptul în față și dosul în spate”, cât mai repede, Ministerul Educaţiei.

„În loc să se ocupe de problemele reale ale învățământului preuniversitar, domnul Vasile Șalaru declară că susține introducerea în școli a unor cursuri în care fetele să învețe să «meargă frumos», «să fie gazde bune» şi «cum se servește ceaiul», pentru o mai ușoară integrare în societate. Motivul pe care acesta îl invocă este că elevele nu ar ști să calce pe stradă. În viziunea domnului Șalaru, nu contează prea mult ce cunoștințe dobândește o fată în cadrul sistemului de învățământ preuniversitar, ci important este să meargă frumos pe tocuri, să danseze bine un vals sau un tango și să fie o gazdă bună. Cu astfel de propuneri demnitarul ieşean ne face de râs” spune Vlad Vasiu, preşedinte executiv al TNL.

„Logica domnului secretar de stat dovedește clar faptul că este total nepotrivit pentru demnitatea pe care o ocupă, motiv pentru care îi solicităm demisia. Cu siguranță afirmația sa, «pieptul în față, dosul în spate și să leșine baieții», se potrivește stilului de politică aplicat de PC, dar în Ministerul Educației nu are ce căuta o persoană care gândeşte așa” a declarat Ioan Bîldea, co-preşedinte TNL Cluj.

Ioan Bîldea îi cere demisia secretarului de stat Vasile Șalaru! Reviewed by on . Tineretul Național Liberal cere demisia secretarului de stat Vasile Șalaru Îi solicităm anonimului secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, Vasile Ș Tineretul Național Liberal cere demisia secretarului de stat Vasile Șalaru Îi solicităm anonimului secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, Vasile Ș Rating:
scroll to top