Sunday , 16 December 2018

Home » Politică » Iohannis face DREPTATE si cere reexaminarea Legii privind pensiile speciale pentru parlamentari

Iohannis face DREPTATE si cere reexaminarea Legii privind pensiile speciale pentru parlamentari

Klaus-Iohannis-1Președintele Klaus Iohannis solicită Parlamentului reexaminarea legii prin care se instituie indemnizația specială pentru parlamentari la pensionarea acestora.

“Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului, vineri, 10 iulie, spre reexaminare, Legea pentru completarea Legii nr. 96/2006 prin care se instituie o indemnizație pentru limita de vârsta ce se acorda, la momentul împlinirii vârstei standard de pensionare, atât deputaților și senatorilor aflați în exercitarea mandatului, cât și celor care au avut calitatea de parlamentar anterior instituirii acestui drept”, informează Administrația Prezidențială.

Iohannis face DREPTATE si cere reexaminarea Legii privind pensiile speciale pentru parlamentari Reviewed by on . Președintele Klaus Iohannis solicită Parlamentului reexaminarea legii prin care se instituie indemnizația specială pentru parlamentari la pensionarea acestora. Președintele Klaus Iohannis solicită Parlamentului reexaminarea legii prin care se instituie indemnizația specială pentru parlamentari la pensionarea acestora. Rating:
scroll to top