Sunday , 17 February 2019

Home » Politică » Iohannis: Problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT

Iohannis: Problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT

imageResizePreședintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT)

“Cred că protestul de astăzi împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim. Am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT. Sunt convins că vom reuși nu doar să stopăm fenomenul, dar și că instituțiile statului îi vor identifica și trage la răspundere pe cei vinovați”, a scris șeful statului pe Facebook.

O serie de proteste împotriva “tăierilor masive” de pădure au fost organizate sâmbătă în mai multe orașe din România.

Iohannis: Problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT Reviewed by on . Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărar Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărar Rating:
scroll to top