Wednesday , 12 December 2018

Home » Politică » Ionela Ștefănuț a fost aleasă lider al organizației TSD Tiha Bârgăului

Ionela Ștefănuț a fost aleasă lider al organizației TSD Tiha Bârgăului

12654623_1043303499067282_6439282310817456760_nIonela Ștefănuț a fost validată în funcție în urma unei conferințe de alegeri, la care a participat Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, Primarul comunei Bistrița-Bârgăului, Vasile Laba și Președintele PSD Tiha Bârgăului, Bogdan Tomoroga.

Din echipa de conducere a organizației TSD Tiha Bârgăului mai face parte Nicoleta Bodașcă – Secretar Executiv, Cristina Bugnar, Mihaela Pudilic și Elena Măjeri – Vicepreședinți; Andor Manuel, Ionela Bălan, Cristina Moieșan, Cristina Tomoroga și Marin Tanca – membri în biroul politic local.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferinței: Mă bucur că la Tiha Bârgăului colegii mei au ales în fruntea organizației locale o tânără studentă. Consider că politica este potrivită în egală măsură femeilor și bărbaților și din acest motiv, voi milita alături de colegii mei, ca în structurile de conducere ale organizațiilor TSD să exite o pondere echilibrată între femei și bărbați!

Îi urez mult succes lui Ionela și echipei sale. Voi fi alături de colegii mei în toate proiectele care pot sprijini dezvoltarea oportunităților pentru tinerii din Tiha Bârgăului!

IMG_6809 (1)

Ionela Ștefănuț a fost aleasă lider al organizației TSD Tiha Bârgăului Reviewed by on . Ionela Ștefănuț a fost validată în funcție în urma unei conferințe de alegeri, la care a participat Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, Primarul comunei Bistrița Ionela Ștefănuț a fost validată în funcție în urma unei conferințe de alegeri, la care a participat Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, Primarul comunei Bistrița Rating:
scroll to top