Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Iordănescu nu vrea să audă de Cluj: “Partida cu Spania trebuiesă se se joace la București”

Iordănescu nu vrea să audă de Cluj: “Partida cu Spania trebuiesă se se joace la București”

Anghel Iordănescu exclude varianta Cluj pentru amicalul din 27 martie, cu Spania. Selecționerul se teme de starea gazonului și le cere oficialilor FRF și celor de la Primăria Capitalei să aducă meciul pe Arena Națională.    

_alx1698_04207100”Nu știu dacă se va disputa la Cluj nici măcar meciul cu Lituania. Eu sunt convins că meciul cu Spania se va juca la București pe Arena Națională. Stadionul din Cluj, din informațiile pe care le am eu, nu se află într-o stare foarte bună.

Nu aș vrea ca echipa națională să pățească ce a pățit la Ploiești, la meciul cu Feroe, când ni s-a promis că vom avea un câmp de joc foarte bun și am rămas doar cu promisiunile.

Trebuie făcut tot ce e cu putință pentru ca partida cu Spania să se joace la București. Sunt convins că atât FRF, cât și cei de la Primăria Capitalei își vor asuma răspunderea și jocul să se dispute pe Arena Națională”, a spus Iordănescu pentru Digi Sport.

Amicalele României până la Euro 2016

23 martie
ROMÂNIA – Lituania, Cluj Arena

27 martie
ROMÂNIA – Spania, Cluj Arena (95%)

22 mai
ROMÂNIA – adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

26 mai
ROMÂNIA – adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

29 mai
ROMÂNIA – adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

3 iunie
ROMÂNIA – Georgia, București

Iordănescu nu vrea să audă de Cluj: “Partida cu Spania trebuiesă se se joace la București” Reviewed by on . Anghel Iordănescu exclude varianta Cluj pentru amicalul din 27 martie, cu Spania. Selecționerul se teme de starea gazonului și le cere oficialilor FRF și celor Anghel Iordănescu exclude varianta Cluj pentru amicalul din 27 martie, cu Spania. Selecționerul se teme de starea gazonului și le cere oficialilor FRF și celor Rating:
scroll to top