Friday , 18 January 2019

Home » Internaţional » Islamicii crează panică la nivel european: Ameninţări cu bombe în 14 şcoli din Anglia! Franţa urmatoarea ţintă!

Islamicii crează panică la nivel european: Ameninţări cu bombe în 14 şcoli din Anglia! Franţa urmatoarea ţintă!

14 şcoli din Anglia au fost închise după ce au primit ameninţări cu bombe, iar cinci licee din Paris au fost vizate de alerte cu bombă. 

stare-de-alert-n-marea-britanie-i-fran-a-14-coli-din-anglia-nchise-dup-ce-au-primit-amenin-ri-cu-bombe-1Toate cele 14 instituţii de învăţământ (şase din Birmingham, patru din Londra şi încă patru din Cornwall) au fost evacuate în cursul zilei de marţi, ca urmare a ameninţărilor conform cărora în clădirile respective ar fi amplasate mai multe bombe.

Ameninţările vin la o săptămână după ce alte trei şcoli au fost evacuate din acelaşi motiv, însă forţele de ordine au declarat atunci că nu au fost găsite materiale explozive.

“Din informaţiile strânse până în acest moment reiese că nu există vreo ameninţare credibilă în urma acestor telefoane, urmând să se deschidă o investigaţie pentru a descoperi persoanele responsabile de aceste apeluri”, a declarat Carl Foulkes din cadrul departamentului de poliţie din West Midlands, conform dailymail.co.uk.

Într-un raport al Europol prezentat luni se arată că reţeaua teroristă Stat Islamic pregăteşte noi atentate cu victime multiple în spaţiul Uniunii Europene, principala ţintă fiind Franţa

“Există toate motivele să ne aşteptăm ca organizaţia teroristă Stat Islamic, islamişti inspiraţi de această organizaţie sau alt grup terorist cu raţiuni religioase să încerce să comită un nou atac în Europa, în special în Franţa, cu scopul de a genera victime multiple în rândul civililor”, se arată în raport.

Islamicii crează panică la nivel european: Ameninţări cu bombe în 14 şcoli din Anglia! Franţa urmatoarea ţintă! Reviewed by on . 14 şcoli din Anglia au fost închise după ce au primit ameninţări cu bombe, iar cinci licee din Paris au fost vizate de alerte cu bombă.  Toate cele 14 instituţi 14 şcoli din Anglia au fost închise după ce au primit ameninţări cu bombe, iar cinci licee din Paris au fost vizate de alerte cu bombă.  Toate cele 14 instituţi Rating:
scroll to top