iStyle Cluj, cea mai proasta reclama, v-ati batut joc de noi !

istyle cluj facebookPentru a-si promova imaginea magazinului iStyle ce urma sa se deschida in noua locatie din Polus Center, cei de la iStyle au organizat un concurs pe facebook, regulile erau simple, iti faceai o poza in fata locatiei unde urma sa se deschida magazinul, urcai poza pe facebook-ul lor ( iStyle Bucharest ) si trebuia sa strangi cat mai multe like-uri la poza ta pentru a castiga un MacBook Air.

Participantii concursului spun ca cei de la istyle si-au batut joc de ei, din cauza unei concurente care si-a adunat peste 50.000 de like-uri false in cateva zile, si cei de la istyle au acceptat aceasta minciuna uriasa cu like-urile false si i-au dat premiul.

Pagina de facebook istyle a fost asaltata de comentarii negative din partea concurentilor cinstiti, care pe parcursul saptamanii si-au strans like cu like.

Comentarii sterse:

“V-ati batut joc de noi, participantii corecti care am strans fiecare like in parte”

“V-ati facut cea mai proasta reclama, sunteti de tot rasu”

 “O sa incercam sa facem in asa fel sa afle toata lumea despre acest lucru , mai ales Apple US si iStyle Europe. Bafta”

“Ce penali, v-ati facut o reclama proasta acordand premiul la tipa ce stransese 50.000 de like-uri false, in loc sa premiat o persoana care a strans like-uri de calitate din cluj, like-uri de la oameni care ar putea fi viitori clienti, voi ati dat premiul la poza ce avea 50.000 de like-uri, toate din africa. Buna reclama… HA”

Toate comentarile aduse din partea concurentilor si nu doar, au fost sterse de pe facebook-ul lor, si participantii la comentarii au fost blocati pe pagina istyle sa nu mai poata comenta ulterior.

Poza castigatoare se poate vedea AICI

UPDATE:

Originala poza castigatoare cu 50.000 de like-uri false a fost stearsa de pe facebook-ul iStyle. dar se poate vedea un print screen  mai jos:

frauda istyle concurs like-uri

 

3 thoughts on “iStyle Cluj, cea mai proasta reclama, v-ati batut joc de noi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.