ITM Cluj si-a publicat raportul de activitate pe primele 6 luni din acest an. Vezi cuantumul amenzilor date si pentru ce nereguli!

Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj a dat publicitatii un raport al rezultatelor consemnate in primul semestru al anului 2019.

Astfel, inspectorii ITM au dat amenzi totale în valoare de aproape 5 milioane de lei, dintre care 3,75 milioane lei din pentru munca nedeclarata.

Vă comunicăm faptul că numărul total de  controale efectuate de către inspectorii de muncă ai ITM Cluj în domeniul relaţiilor de muncă  şi al securităţii şi sănătăţii în muncă în primul semestru al acestui an a fost de 2165, din care 1325 controale efectuate în vederea depistării muncii fără forme legale de angajare.

Numărul total  al  sancţiunilor aplicate a fost de 1107, din care 470 amenzi. Un  număr de 107 amenzi au fost aplicate pentru munca nedeclarată.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 4.961.700 lei, din care 3.750.000 lei pentru munca nedeclarată”, se mentioneaza in comunicatul ITM Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.