Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » La ordinea zilei, inca un accident grav pe varianta Manastur – Zorilor

La ordinea zilei, inca un accident grav pe varianta Manastur – Zorilor

February 23, 2017 12:31 pm by: A+ / A-


Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă s-a produs pe strada Frunzișului conform Stiridecluj.

Din primele informații rezultă că motocicleta a depășit un taximetru, pe sensul de mers Mănăștur – Zorilor, și s-a lovit de o mașină care cobora drumul.

Traficul a fost afectat.

”În jurul orei 13.40, un motociclist care circula pe strada Frunzișului spre strada Observatorului, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiie de drum, a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat în alte două autoturisme. Acesta a fost rănit și transportat la UPU pentru îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați și nu au consumat băuturi alcoolice. Motociclistul este un tânăr de 25 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Locuitorii de pe strada Frunzișului au făcut numeroase sesizări pe site -ul domnuleprimar.ro, prin care cereau o soluție pentru a stopa accidentele.

Aceștia cer ca trotuarele să fie protejate cu balustrade metalice pentru protecția pietonilor. Multe autoturisme ricoșează pe trotuar în urma accidentelor. Oamenii cer Primăriei Cluj-Napoca să le ia în serios memoriile.

Cu toate acestea, Poliția și Primăria Cluj-Napoca nu consideră că strada Frunzișului trebuie inclusă la categoria ”drum periculos”.

La ordinea zilei, inca un accident grav pe varianta Manastur – Zorilor Reviewed by on . Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă s-a produs pe strada Frunzișului conform Stiridecluj. Din primele informații rezultă că Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă s-a produs pe strada Frunzișului conform Stiridecluj. Din primele informații rezultă că Rating: 0
scroll to top