Sunday , 16 December 2018

Home » Economic » Lanțul de magazine Oncos Group intra in insolvență.

Lanțul de magazine Oncos Group intra in insolvență.

paineReţeaua de retail, care este prezentă în judeţele Cluj, Sălaj, Mureş şi Bistriţa-Năsăud, a comunicat că scăderea puterii de cumpărare a populației și lipsa finanțării sunt cauzele care au dus la insolvența.

Într-un comunicat, compania a precizat:

“Necesitatea restructurării vine în contextul scăderii puterii de cumpărare a populaţiei şi a lipsei unei finanţări corespunzătoare a afacerii, care au cauzat un dezechilibru financiar companiei.

Planul de reorganizare al afacerii include creşterea cu circa 25% a capacităţii de producţie şi procesare a cărnii de pasăre. Astfel, în cadrul unui “parteneriat strategic”, vor fi puse în funcţiune încă 12 hale de creştere a păsărilor, cu o capacitate totală de 1,3 milioane capete pe an.
Oncos Grup din Cluj este producător şi distribuitor de carne de pui, ouă pentru consum, pâine şi produse de patiserie, a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de peste 148 milioane de lei. Oncos Grup ocupă locul 10 pe piaţa naţională în privinţa numărului de pui de carne crescuţi în fermele proprii.

Înfiinţat în anul 1991, grupul Oncos are peste 800 de angajaţi şi include abatorul de păsări Floreşti, cinci ferme de creştere a păsărilor în Gilău, Lomb, Jucu , Sălişte-Coruş-Chinteni în judeţul Cluj şi Panic în judeţul Sălaj, precum şi una din cele mai mari fabrici de pâine din Transilvania. sursa stire: citynews.ro

Lanțul de magazine Oncos Group intra in insolvență. Reviewed by on . Reţeaua de retail, care este prezentă în judeţele Cluj, Sălaj, Mureş şi Bistriţa-Năsăud, a comunicat că scăderea puterii de cumpărare a populației și lipsa fina Reţeaua de retail, care este prezentă în judeţele Cluj, Sălaj, Mureş şi Bistriţa-Năsăud, a comunicat că scăderea puterii de cumpărare a populației și lipsa fina Rating:
scroll to top