Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Laurentiu Reghecampf: “Faptul ca meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pata pentru Romania”

Laurentiu Reghecampf: “Faptul ca meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pata pentru Romania”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei s-a declarat total nemultumit de decizia Federatiei Romane de Fotbal de muta meciul Romania-Spania la Cluj. Acesta a cerut pana si ajutorul presedintelui Klaus Iohannis pentru rezolvarea acestei probleme, spunand ca ar fi o pata pentru Romania ca meciul cu Spania sa se joace la Cluj. 

steauareghecampfdaafaraunjucator-1414936095

Laurentiu Reghecampf

“Sunt foarte dezamagit ca nu se joaca pe Arena Nationala, am fi avut parte de un gazon bun si de mai multi spectatori. Faptul ca meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pata pentru Romania. Cred ca ar trebui sa se implice cineva, nu stiu cine, poate chiar presedintele Romaniei. Sa dea acoperişul jos, jucam fara el, nu-i problema”, a precizat antrenorul Stelei pentru ProSport.

Reamintim fapul ca Romania va intalni Spania la Cluj-Napoca, pe 27 martie, intr-un meci amical care trebuia initial sa se dispute pe Narional Arena.

Laurentiu Reghecampf: “Faptul ca meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pata pentru Romania” Reviewed by on . Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei s-a declarat total nemultumit de decizia Federatiei Romane de Fotbal de muta meciul Romania-Spania la Cluj. Acesta a cer Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei s-a declarat total nemultumit de decizia Federatiei Romane de Fotbal de muta meciul Romania-Spania la Cluj. Acesta a cer Rating:
scroll to top