Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Lot de 5 stele: Spania si-a anuntat vedetele pentru amicalul cu Romania, de la Cluj.

Lot de 5 stele: Spania si-a anuntat vedetele pentru amicalul cu Romania, de la Cluj.

Vicente del Bosque a anunțat vineri la pranz lotul Spaniei pentru amicalul cu Romania, de la Cluj, de pe 27 martie. Selectionerul iberic a recunoscut ca lista e foarte apropiata de cea care va fi anuntata si pentru Euro, dar nu e definitiva. Lipsesc Diego Costa si Iniesta, dar a fost convocat Aritz Aduriz, 35 de ani, cel mai bun marcator spaniol din acest sezon.

spain-euro-2016-home-kit-1

Portari: Iker Casillas (Porto), Sergio Rico (Sevilla), David De Gea (Manchester United)  

Fundaşi: Juanfran (Atletico Madrid), Mario Gaspar (Villarreal), Gerard Pique, Marc Bartra, Jordi Alba (Barcelona), Sergio Ramos, Nacho (Real Madrid), Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Mijlocaşi: Sergio Busquets, Sergi Roberto (Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Koke (Atletico Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea), Thiago Alcantara (Bayern Munchen), Isco (Real Madrid), Nolito (Celta Vigo)

Atacanţi: Pedro Rodriguez (Chelsea), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Alvaro Morata (Juventus), Paco Alcacer (Valencia)

Diego Costa n-a fost convocat, conform declaratiei lui Del Bosque, din motive medicale, in vreme ce Iniesta, se pare, a fost omis pentru a se odihni, fara sa aiba amenintat locul in lotul pentru turneul final din Franta

Lot de 5 stele: Spania si-a anuntat vedetele pentru amicalul cu Romania, de la Cluj. Reviewed by on . Vicente del Bosque a anunțat vineri la pranz lotul Spaniei pentru amicalul cu Romania, de la Cluj, de pe 27 martie. Selectionerul iberic a recunoscut ca lista e Vicente del Bosque a anunțat vineri la pranz lotul Spaniei pentru amicalul cu Romania, de la Cluj, de pe 27 martie. Selectionerul iberic a recunoscut ca lista e Rating:
scroll to top