Friday , 14 December 2018

Lucrările la podul de la Gilău care va lega autostrada A3 de lotul Gilău-Nădășelu avansează

O filmare prezentata de catre Asociatia Pro Infrastructura ne prezinta ultimele noutati legate de stadiul constructiei de pe Santier A3 – Viaduct Gilau.

„Sâmbătă, 09.06.2018, un pasionat de infrastructură din comunitatea noastră a filmat din dronă ciotul de 766 de metri de la Gilău care va lega Autostrada Transilvania (A3) de lotul-muzeu Gilău-Nădășelu (8,7 km)

Așa cum puteți observa din imagini, pe 10 deschideri s-au pus deja grinzile și au început și operațiunile de armare. Instalarea grinzilor pe restul de 6 deschideri probabil că se va încheia în următoarele două săptămâni.

Între timp, constructorul lucrează și la breteaua de acces dinspre Cluj-Napoca spre Nădășelu. Mai este de muncă la porțiunea de autostradă dintre pod și capătul circulabil din nodul Gilău și la breteaua de ieșire dinspre
Nădășelu.

Termenul actualizat de finalizare pentru acest șantier este sfârșitul lunii septembrie. Sperăm să putem circula în octombrie, luând în considerare etapele birocratice necesare, dar și blocajele și negocierile interminabile din faza de recepție apărute pe alte proiecte de autostradă”, a precizat Asociatia Pro Infrastructura.

scroll to top