Lupte în cuşcă la Cluj. Gală de arte marţiale mixte şi kickbox aduce în Cluj cei mai buni sportivi din ţară şi străinătate

Sala Sporturilor din Cluj va găzdui pe 15 aprilie un spectacol de lupte în cuşcă în cadrul celei de-a cincea ediţie a Galei UFT (Ultimate Fighting Tournament).
cage-fight

Organizatorii, Ultimate Fighting Tournament, spun că se vor disputa meciuri de MMA – Arte Marţiale Mixte şi Kickbox între cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca, sportivi din ţară şi străinătate. „Pe lângă celebrele lupte în cuşcă publicul va avea ocazia să vadă şi un spectacol de sunet şi lumini precum şi nelipsitele animatoare“, spune Haidu Sebastian Ioan, promoter al evenimentului UFT.

Bilete

În regim presale, un bilet costă 30 lei în tribună şi 120 de lei la masa Vip (care cuprinde 6 locuri). La ediţia anterioară a galei au venit peste 2400 de spectatori. Biletele se pot cumpăra de la standul de bilete de la Iulius Mall, de la sediul Omnipass de pe strada Avram Iancu nr. 27, de pe site-ul www.bilete.ro, dar şi din magazinele Inmedio, Germanos şi de la sediile Poştei Române.

Organizatorii le mulţumesc celor care sprijină dezvoltarea artelor marţiale şi a sportului. Evenimentul susţine candidatura Clujului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.