Mai multe fete frumoase, vor prezenta in scaun cu rotile ultimele creatii vestimentare

12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta marti, 21 iunie, incepand cu ora 19.00, creatii vestimentare semnate de designerii romani in cadrul celei de-a 9-a editii Atipic Beauty la Cluj-Napoca.

atipic beauty„Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Chiar dacă societatea românească nu este pregatită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraş în care am fost mereu primite cu căldură şi ne-am simţit extraordinar“, a precizat Magda Coman, preşedinta asociariei Open Your Heart. Initiatoare a proiectului este Magda Coman, un fost model profesionist care in urma unui accident a ajuns sa traiască viara in scaun cu rotile.

”Atipic Beauty este un eveniment unic in lume ca format si este inregistrat ca brand. Chiar daca societatea romaneasca nu este pregatita inca sa adopte actiunile externe ale tarilor care sunt familiarizate cu incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati, noi ne-am propus sa ne continuam eforturile de promovare. Clujul este un oras in care am fost mereu primite cu caldura si ne-am simtit extraordinar”, a precizat Magda Coman, presedintele asociatiei Open Your Heart.

Atipic Beauty cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.