Sunday , 16 December 2018

Home » Evenimente » Marea goana dupa ouale de Paste la Polus Center

Marea goana dupa ouale de Paste la Polus Center

polus center goana dupa ouaMarea goana dupa ouale de Paste revine la Polus Center

Toti copiii sunt asteptati, luni 21 aprilie 2014, sa participe la traditionala goana dupa ouale de Paste. Prichindeii il vor ajuta pe Iepuras sa gaseasca cele 2500 de oua de ciocolata ascunse pe terenul din apropierea intrarii 4 a centrului comercial.

Inscrierile pentru Marea goana dupa ouale de Paste vor avea loc intre orele 11.30-13.00, iar competitia plina de distractie va fi impartita pe doua categorii de varsta.

Astfel, incepând cu ora 13.00, va fi dat startul pentru intrecerea micutilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, urmand ca de la ora 13.30, sa intre in marea goana copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani.

Toti prichindeii care ajung la punctul de sosire cu 5 oua de ciocolata, vor fi recompensati de catre Iepuras.

Marea goana dupa ouale de Paste la Polus Center Reviewed by on . Marea goana dupa ouale de Paste revine la Polus Center Toti copiii sunt asteptati, luni 21 aprilie 2014, sa participe la traditionala goana dupa ouale de Paste. Marea goana dupa ouale de Paste revine la Polus Center Toti copiii sunt asteptati, luni 21 aprilie 2014, sa participe la traditionala goana dupa ouale de Paste. Rating:
scroll to top