Wednesday , 16 January 2019

Home » Naţional » Marian Godina,simbol pentru lupta contra sistemului corupt! “Cand tragi un Range Rover pe dreapta, deranjezi”

Marian Godina,simbol pentru lupta contra sistemului corupt! “Cand tragi un Range Rover pe dreapta, deranjezi”

Asa cum a anuntat, politistul din Brasov Marian Godina, deja faimos pe Facebook, isi continua sirul dezvaluirilor despre comportamentul sefilor 

12744316_960973003957590_2622651958194171234_n

Dupa ce marti, a scris despre un posibil abuz, urmat de trafic de influenta, miercuri, agentul relateaza cum un coleg de-al sau ar fi fost certat de aceiasi sefi pentru ca a amendat un sofer, care culmea, tocmai ducea un brad cadou la Politie. Intre timp, parchetul din Brasov a inceput o ancheta in cazul celor sesizate de agentul Godina.

Godina a reusit in ultimele zile sa adune pe pagina lui de facebook 200 de mii de fani. Zeci de mii de oameni i-au dat like numai in ultimele zile la postarile lui despre ce se intampla in spatele usilor inchise din politia din Brasov. Inclusiv ministrul de interne a aflat de sustinerea Lui Godina.

„-Ati citit facebookul lui Godina?
-Recunosc ca nu, dar am vazut reactia de sustinere pe care a provocat-o ieri si am fost extrem de miscat”, spune si Petre Toba -Ministrul Afacerilor Interne.

Astazi, Godina a publicat pe pagina lui de facebook un nou episod in care povesteste ca un coleg de al sau a fost certat de sefi dupa ce a amendat un sofer prins fara centura de siguranta.

Cel de la volan ar fi incercat sa-i explice politistului care l-a oprit in trafic ca lasa un brad de Craciun la politie.
“Sunt foarte suparat pe tine! Ai sanctionat un conducator auto care aducea un brad la Politie, da? Ai sanctionat un conducator auto pentru ca nu purta centura de siguranta, un conducator auto care ti-a spus ca “domnule, intr-adevar nu port, dar uitati, eu, bradul asta… il duc la Politie, la dumneavoastra”

i-ar fi spus comisarul-sef Sorin Melinte tanarului agent rutier care a indraznit sa-l amendeze pe soferul respectiv.

Iar seful de cabinet al IPJ Brasov, Ion Necsulescu, martor la discutie, ar fi explicat ca soferul nu purta centura ca sa poata cobori mai repede, in caz ca cineva incerca sa-i fure brazii. Godina ii invita public pe cei acuzati sa nege ca dialogul a avut loc, sugerand ca detine probe solide.

Pe de alta parte, parchetul Brasov a inceput o ancheta dupa ce Godina a povestit ca sefii lui au incercat sa faca trafic de influenta. Este vorba despre soferul care o transporta pe directoarea Crucii Rosii Brasov, care este si consilier judetean PSD. Godina i-a luat permisul soferului, pentru ca nu acordase prioritate unui pieton.

In urma scandalului, Luana Minea, directoarea Crucii Rosii Brasov, cea despre care Godina a scris ca a incercat sa intervina pentru sofer si a dat demisia dintr-o alta functie detinuta in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica.

sursa: stirileprotv

Marian Godina,simbol pentru lupta contra sistemului corupt! “Cand tragi un Range Rover pe dreapta, deranjezi” Reviewed by on . Asa cum a anuntat, politistul din Brasov Marian Godina, deja faimos pe Facebook, isi continua sirul dezvaluirilor despre comportamentul sefilor  Dupa ce marti, Asa cum a anuntat, politistul din Brasov Marian Godina, deja faimos pe Facebook, isi continua sirul dezvaluirilor despre comportamentul sefilor  Dupa ce marti, Rating:
scroll to top