Saturday , 19 January 2019

Home » Naţional » Masinile parcate ilegal ar putea fi ridicate din nou

Masinile parcate ilegal ar putea fi ridicate din nou

Anul trecut, pe data de 15 iulie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis că mașinile parcare neregulamentar nu mai pot fi ridicate în baza deciziilor date de consiliile locale, întrucât autoritatea nu este competentă să reglementeze procedura în acest sens.

Foto: 4tuning.ro

Foto: 4tuning.ro

Dar primăriile nu au renunțat, iar astăzi, Curtea de Apel București a decis că este obligația Guvernului să adopte o serie de norme corespunzătoare cu privire la mașinile parcate neregulamentar.
Ministerul de Interne are la dispoziție 30 de zile pentru elaborarea procedurilor. Documentul va ajunge la Guvern, iar Executivul are la dispoziție alte 30 de zile pentru elaborarea regulamentului. Pentru moment, decizia nu este definitivă, însă primăria de sector cere celor două instituții amintite mai sus să o pună în aplicare cât mai rapid.
Ultimul cuvânt va aparține Tribunalului București.

Masinile parcate ilegal ar putea fi ridicate din nou Reviewed by on . Anul trecut, pe data de 15 iulie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis că mașinile parcare neregulamentar nu mai pot fi ridicate în baza deciziilo Anul trecut, pe data de 15 iulie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis că mașinile parcare neregulamentar nu mai pot fi ridicate în baza deciziilo Rating:
scroll to top