Mesajul transmis în această dimineață de primarul Emil Boc pentru clujeni, după câștigarea unui nou mandat în fruntea Clujului

Emil Boc a fost prezent în această dimineață la Realitatea FM Cluj unde a transmis un mesaj clujenilor după marea victorie de ieri.

„E o mulțumire pentru care trebuie să o întorc pentru mai multă lume. Vreau să le mulțumesc încă o dată clujenilor din suflet pentru încrederea acordată. Spun cu toată sinceritatea și fără ipocrizie că atunci când câștigi te bucuri mai puțin pentru că îți dai seama ce responsabilitate apasă pe umerii tăi și a echipei pe care o reprezinți.

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest rezultat la Cluj pentru că eu, până la urmă sunt reprezentantul unei echipe și a unei administrații. Aceste lucruri nu sunt făcute doar de mine.

Vreau să mulțumesc și „furnicuțelor” din Primărie, furnicuțe vreau să o luați în sensul drăgălaș al cuvântului, adică acelor oameni care nu sunt văzuți dar care prin munca lor fac posibil ca acest Cluj să fie acolo unde este și să fie un oraș de forță în România dar și în Europa Centrală și de Est.

Responsabilitatea pe care o simți în urma unui vot de reinvestire este cel mai important lucru. Am avut o ședință la 8 jumătate, ca de obicei în fiecare luni, și acesta a fost mesajul pentru ei. De mulțumire pentru munca depusă dar și de povara uriașă, de responsabilitatea care apasă pe umerii noștri de a nu-i dezamăgi pe oameni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.