Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Mini-centura Florești-Grigorescu a fost asfaltată și dată oficial în circulaţie. Vezi cum arată acum drumul

Mini-centura Florești-Grigorescu a fost asfaltată și dată oficial în circulaţie. Vezi cum arată acum drumul

August 23, 2016 8:15 am by: A+ / A-

Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a anunțat că începând de luni, 22 august, drumul de ocolire nord din comună a fost deschis circulației.

„Este o nouă legătură spre Cluj care sunt sigur că va fi folosită de mulţi floreşteni, mai ales cei din Tăuţi sau din zona de Sud a comunei, lucru ce va duce la o eliberare a traficului de pe Avram Iancu / DN1. Iată, dacă autorităţile centrale nu ne ajută deloc, ne descurcăm pe plan local” spunea în 2015 primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

Drumul are o lungime de aproximativ 5 km, a fost și trasat zilele trecute, iar acum poate fi folosit. Reclamațiile unora dintre floreșteni vizează faptul că benzile de circulație sunt prea înguste, dar oficialii au răspuns că aceasta a fost dimensiunea drumului și s-a putut lucra numai pe vechiul traseu al drumului agricol.

Acest drum reprezintă o alternativă la DN 1, până când va fi dată în folosință centura prin spatele Polus.

https://www.youtube.com/watch?v=ruTOmwMp_RU

Mini-centura Florești-Grigorescu a fost asfaltată și dată oficial în circulaţie. Vezi cum arată acum drumul Reviewed by on . Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a anunțat că începând de luni, 22 august, drumul de ocolire nord din comună a fost deschis circulației. „Este o nouă legătur Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a anunțat că începând de luni, 22 august, drumul de ocolire nord din comună a fost deschis circulației. „Este o nouă legătur Rating: 0
scroll to top