Ministrul Sanatatii si-a dat demisia, dupa scandalul cu dezinfectantii folositi in spitalele din Cluj si in alte cateva orase din tara

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat luni dimineata demisia din Guvern, in urma scandalului dezinfectantilor din spitale.

56c41b35682ccf0aec6bcfb8

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu a sustinut o conferinta de presa in care a declarat ca: “Paicentii nu trebuie sa stea acasa cu teama sau cu neincredere. Actul medical trebuie sa fie facut corespunzator si in siguranta.

Dezinfectantii reprezinta o parte din problemele sistemului santiar.

Un astfel de plan nu se face prin masuri pompieristice, prin explozii de petarde la televizor. Nivelul de aseptare este mare.”

Cadariu a facut un bilant al mandatului sau, trecand in revista programele pe care le-a condus.

Prim-ministrul Dacian Ciolos a convenit, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, sa preia conducerea interimara a Ministerului Sanatatii pentru a coordona direct si a asigura continuitatea masurilor necesare in sectorul de sanatate.

Totodata, astazi, 9 mai, a avut loc o prima reuniune a grupului de lucru al premierului pentru elaborarea Planului tactic din sistemul de sanatate.

Demisia ministrului Sanatatii are loc in plin scandal legat de dezinfectatii diluati folositi in spitale si livrati de Hexi Pharma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.